szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Jeśli chcesz być informowany
o nowościach wpisz swój e-mail.
zapisz wypisz
Galeria


SZKOLENIE DESROWE KIJÓW LISTOPAD 2011
w LISTOPADZIE NASZA EKIPA SZKOLENIOWA UDAŁA SIĘ NA WYJAZDOWE SZKOLENIE DO STOLICY UKRAINY- KIJOWA. ZAPRASZAM DO GALERII

[zobacz galerię]


Seminarium technologiczne Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego i firmy EcoTrade
W dniach 04 i 05.05.2011, w godzinach 9.00 - 14.00. odbywa się specjalistyczne seminarium technologiczne, w którym wezmą udział laureaci warsztatów piernikarskich "Wielkie pierniczenie" zorganizowanych przez Małą Akademię Mistrzostwa Zawodowego w dniach 16-22.02.2011 w Zespole Szkół nr 1 w Żorach.

Tematyką seminarium są "Wiosenne inspiracje" - metody produkcji tortów, tart owocowych i ciastek bankietowych z zastosowaniem stabilizatorów mas cukierniczych. Weźmie w nim udział 14 uczniów szkół zawodowych pobierający naukę w zawodach cukiernik, piekarz, kucharz z Rybnika, Żor, Jastrzębia - Zdroju i Ornontowic. Seminarium zostanie przeprowadzone w siedzibie firmy ECO- TRADE w Gliwicach.





[zobacz galerię]


MISTRZOWSKA SZKOŁA CUKIERNICTWA
W pracowni technologicznej pod bacznym okiem naszych specjalistów z cukiernictwa prowadzone są warsztay, na których uczestnicy moga poznać sztkę tworzenia wyśmienity deserów i ciast przy wykorzystaniu naszych produktów. Zaprawszamy chętnych na kolejne edycje szkoleń

[zobacz galerię]


W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH
Nie tylko człowiek żyje pracą. Ekipa handlowa po cieżkiej pracy znajduje również czas na rozrywkę. Spotkaliśmy się w gliwicekim lodowisku, aby zmierzyć sie z ciekawą i mało znaną dyscyplina jaką jest carling. Zapraszamy do galerii.

[zobacz galerię]


MIKOŁAJE NA MOTORACH


[zobacz galerię]


POLAGRA TECH POZNAŃ 2008


[zobacz galerię]


EUROGASTRO 2008
W dniach 27-29 marca 2008r. uczestniczyliśmy w XII Międzynarodowych Targach Gastronomiczno - Hotelarskich. Na naszym stoisku mogli Państwo posmakować naszych wyrobów specjalnie przygotowanych przez naszego kucharza. Bardzo dziękujemy Państwu za liczne przybycie i odwiedzenie nas, Państwa uznanie bardzo nas cieszy i motywuje do dalszej pracy.

[zobacz galerię]


PREZENTACJA PRODUKTÓW PRAVENDA
W resteuracji "Pod Kasztanami" w Zabrzu w dn. 14.II.2008r. miał mejsce pokaz produktów Pravenda połączony z degustacją. Prezentowane były mixy ziemniaczane, zupy, sosy, desery i produkty warzywne.
pokaz prowadzony był przez dwóch doświadczonych kucharzy resteuracji Pod Kasztanami. Zarówno uczestnicząca publiczność jak i kucharze byli bardzo zadowoleni z produktów oferowanych przez Pravendę, co jest dla nas wyróżnieniem i motywacją do dalszej wzmożonej pracy. Bardzo dziękujemy wszystkim za przybycie i zapraszamy na kolejne pokazy.


[zobacz galerię]


PO PROSTU NAJLEPSZY 2007
Już po raz siódmy zostały wyróżnione: Wzorcowe Polskie Przedsiębiorstwa Hotelowe i Menedżerowie Polskiego Hotelarstwa.
Miejscem wieczornej gali, na którą przybyli zwycięzcy i zaproszeni goście był Hotel Mercure Jelenia Góra.

Gospodarzem tegorocznej edycji Po Prostu Najlepszy 2007 był Zdzisław Ziomek - dyrektor Hotelu Mercure Jelenia Góra. Uroczystą galę poprowadziła Eliza Kucharska, która uświetniła ją także występem wokalnym. Nieco spóźniony kabaret PAKA do łez rozbawiał zgromadzoną publiczność.

Organizatorzy konkursu - Impress, wydawca Doradcy Hotelarza – podziękowali również sponsorom wręczając im dyplomy. Patronat nad imprezą objęła Gastrona.pl.

Pyszne kluski śląskie, placki ziemniaczane na ciepło w towarzystwie sosów oraz wspaniałe słodkości serwowała gościom Pravenda - sponsor konkursu Po Prostu Najlepszy 2007.



[zobacz galerię]


©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA