CIASTA I TORTY
DANIA BEZGLUTENOWE
PROMOCJE I NAGRODY
PRZEPISY Z FARSZEM PRV
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Czosnkowa zupa kremowa
Cebulę pokroić, osmażyć na oleju, następnie zalać mlekiem i dodać bezglutenową kostkę rosołową. Gotować ok. 20 minut. Mieszankę uniwersal...



Cebulę pokroić, osmażyć na oleju, następnie zalać mlekiem i dodać bezglutenową kostkę rosołową. Gotować ok. 20 minut. Mieszankę uniwersalną PROCELIA wymieszać ze śmietaną i zagęścić zupę. Na koniec włożyć do zupy utarty czosnek, dodać pieprzu i soli do smaku. Podczas serwowania włożyć do talerza starty ser, osmażony chleb pokrojony w kostkę, i zalać zupą.




  • Tort motyl
  • Tort mecenas
  • Piernik szprycowany z marmoladą
  • Wianuszek wanilia
  • Piernik na świąteczny stół
  • Przepis na nagrody
  • Czekoladowy jeżyk
  • Pyzy z farszem
  • Naleśniki
  • Piramida orzechowa

©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA