Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Przepis na nagrody
Zaloguj się bezpłatnie na www.horecaprofit.pl Podczas logowania otrzymasz 2000 pkt. gratis !Zbierz kody z opakowań PRV. Wygrywaj atrakcyjne nagrody...

Babka piaskowa karmelówka

id# PRV032-5 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 88,10zł
Babka o smaku karmelowym - koncentrat ciasta w proszku, to wysokiej jakości mieszanka biszkoptowo-tłuszczowa przeznaczona do wypieku babki o smaku karmelu. Upieczona charakteryzuje się jednolitą strukturą, puszystością i odpowiednim nawilgotnieniem. Jest bardzo prosta w przygotowaniu, ma wspaniały aromat i smak.Receptura gwarantuje wysoka i powtarzalna jakość produktu, a także zachowanie walorów smakowych.


    Babka cytrynowa Pra
    Pravenda 1000g Olej roslinny 400g Jaja 400g Woda 100g Razem 1900g Zaleca sie stosowanie świeżych jaj lub pasteryzowanych. Wszystkie składniki ubijać w maszynie cukierniczej przez około 3min. na wysokich obrotach, nastepnie ciasto wyłożyć do foremek jednorazowych lub tradycyjnych, posmarowanych tłuszczem i posypanych mąką. Włożyc do pieca nagrzanego do temp. około 180 st. C, po około 10-15 minutach naciać ciasto wzdłuż środka formy. Czas pieczenia 40-50 min. Po wypieku ciasto można udekorować pudrem dekoracyjnym (polecamy naszą "Białą słodycz") lub lukrem



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA