Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Piernik na świąteczny stół
Wszystkie składniki wymieszać na wolnych obrotach przez około 3 minuty. W fazie końcowej dodać migdały i orzechy. Wylać ciasto w formę i wypie...

Ciasto migdałowe Floryda

id# PRV045-5 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 83,90zł
Ciasto migdałowe Provenda charakteryzuje się wyrazistym migdałowym smakiem oraz zawartością płatków migdałowych. Posiada jednorodną strukturę i dużą wilgotność miękiszu. Szczególnie polecane z kremem waniliowym i kremem adwokatowym, (dostępne w naszej ofercie). Prezentowany produkt jest idealny jako baza dla ciast z takimi owocami jak: wiśnie, śliwki i jabłka.


    Koncentrat ciasta migdałowego 1000g, Jajka 400g, Olej 300g, Woda 200g, Wszystkie składniki wymieszać w maszynie cukierniczej na wolnych obrotach przez 3 min. Ciasto wylać na blachę (60cm x 20cm), Wypiekać w temp. ok. 180 st. C.



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA