Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Wianuszek wanilia
Przyrządzenie ciasat: połączyć składniki babki i wymieszać na wysokich obrotach. Ciasto wlać do tortownicy z kominkiem. Piec w temperaturze 180...

Ciasto o smaku śmietankowo-jogurtowym MAJAMI

id# PRV004-5 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 99,02zł
Ciasto śmietankowo-jogurtowe to wysokiej klasy koncentrat przeznaczony do wypieku tradycyjnych domowych ciast. Prezentowane ciasto charakteryzuje się jednolitą strukturą, dużą wilgotnością, delikatnym smakiem i aromatem. Można je łączyć zarówno z kremami , owocami oraz makiem


    Koncentrat ciasta 1000g, Jaja świeże 400g, Olej 300g, Woda 200g. Wszystkie składniki wymieszać w maszynie cukierniczej ma wolnych obrotach przez 3 min. ciasto wylac na blachę. Wypiekac w temp. około 180 st. C. INFORMACJA: Mieszać na niskich obrotach około 3 min. Nie ubijać. Ubicie ciasta może spowodować zaciągniecie ciasta a w konsekwencji zakalec.



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA