Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Czosnkowa zupa kremowa
Cebulę pokroić, osmażyć na oleju, następnie zalać mlekiem i dodać bezglutenową kostkę rosołową. Gotować ok. 20 minut. Mieszankę uniwersal...

Stabilizator żelatynowy jogurtowy

id# PRV opakowanie 1 kg  szt.
Cena 31,21zł
Żelatynowy stabilizator do śmietany jogurtowy to lekki, wysokiej jakości produkt, który z powodzeniem można stosować do dekoracji ciast i wyrobu deserów. Prezentowany stabilizator jest bardzo wydajny (1l śmietany to 1,45l gotowego kremu śmietanowego), gwarantuje stabilność i delikatną konsystencję bitej śmietany. Odporny na zamrażanie.


    1000g śmietany 30%, 200g stabilizatora, 250g woda temp. 20-25°C (przegotowana) Dokładnie wymieszać stabilizator z wodą, następnie dodać go do ubitej śmietany i delikatnie przemieszać.



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA