Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Piramida orzechowa
Przyrządzenie ciasta: Połączyć składniki biszkoptu i ubić na wysokich obrotach na puszystą masę (5-7 minut). Wypiekać blat biszkoptowy w temp...

Stabilizator żelatynowy o smaku gruszkowym PRAVENDA

id# PRV131-1 opakowanie 1 kg  szt.
Cena 36,71zł
Żelatynowy stabilizator do śmietany o smaku gruszkowym to wysokiej jakości produkt, który z powodzeniem można stosować do dekoracji ciast i wyrobu deserów.
Prezentowany stabilizator jest bardzo wydajny(1l śmietany to 1,45l gotowego kremu śmietanowego), gwarantuje stabilność i delikatną konsystencję bitej śmietany.
Odporny na zamrażanie.


    SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

    1000g śmietany 30%,
    200g stabilizatora,
    250g woda temp. 20-25 st. C (przegotowana)

    Dokładnie wymieszać stabilizator z wodą, następnie dodać go do ubitej śmietany i delikatnie przemieszać.



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA