Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Piernik szprycowany z marmoladą
Miód i marmoladę zalewamy gorącą wodą - łączymy. Następnie dodajemy olej, jaja i ciasto piernikowe. Mieszamy na średnich obrotach okoo 3 minu...

Krem budyniowy o smaku waniliowym

id# PRV207-1 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 107,89zł
Krem budyniowy o smaku waniliowym doskonale nadaje się do stosowania na zimno, jak również do zapiekania nie tracąc żadnych swoich właściwości. Doskonale nadaje się jako nadzienie do kremówek, napoleonek, eklerów czy karpatki. Dodatek masła lub margaryny podnosi walory smakowe kremów. Można je stosować do przekładanie ciast. Sprawdzają się jako stabilizator do sera. Istnieje możliwość przechowywania już rozrobionego kremu.


    Przepis na NAPOLEONKI Z KREMEM-Blaty ciasta francuskiego Uformować dwa blaty i wypiekać w temp. powyźej 200 stopni Celsjusza. Wystudzić blaty po czym przełożyć uprzednio przygotowanym kremem.KREM-krem budyniowy 400g woda lub chude mleko 1000ml masło lub margaryna 400g Sposób użycia: Do naczynia wsypać krem budyniowy, dodać wodę lub mleko i mieszać mikserem ok. 2 minuty. Osobno napowietrzyć masło, następnie do masła dodawać po łyżce wcześniej przygotowany krem budyniowy i miksować na wysokich obrotach do uzyskania puszystej masy.



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA