Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Tort motyl
Przyrządzenie ciasta: Połączyć składniki biszkoptu i ubić na puszystą masę (5 - 7 minut). Następnie 1/3 biszkoptu przełożyć do formy torto...

Ciasto biszkoptowe Delimix

id# GKC29-01 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 77,60zł
Stosując BISZKOPT - koncentrat do ciasta w proszku uzyskuje się delikatne i lekkie ciasto biszkoptowe do produkcji szerokiej gamy asortymentu: ciast tortowych, rolad, drobnych ciasteczek, delicji. Produkt ten cechuje łatwość przygotowania i skrócony czas pracy w porównaniu z tradycyjną metodą pieczenia ciasta biszkoptowego.


    Receptura podstawowa: Ciasto biszkoptowe 1000g Jaja 500g Woda 200g Wszystkie składniki wymieszać na wysokich obrotach przez ok.5-8 minut. Wypiek: 180 stopni Celsjusza - 35-40 minut ranty 230 stopni Celsjusza - 6-7 minut rolady



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA