Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Pyzy z farszem
Przygotowanie farszu: do farszu prva dodać roztopioną margarynę i zimną wodę. Dokładnie wymieszać i pozostawić w chłodnym miejscu na około 1...

Babka piaskowa super

id# PRV137-1 opakowanie 10 kg  szt.
Cena 80,75zł
Babka piaskowa stanowi gotową bazę do wypieku super ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. Redukuje do minimum czas potrzebny do przygotowania wypieku oraz pracochłonne naważanie składników. Gwarantuje wysoką i powtarzalną jakość. Końcowy produkt w niczym nie ustępuje ciastom pieczonym metodą tradycyjną. Ciasta sa puszyste i długo zachowują świeżość.


    Babka piaskowa super 1000g Jaja 400g Olej 400g Woda 100g Wszystkie składniki mieszać przez 3 minuty na wolnych obrotach. Ciasto wylać na blachę, wypiekać w temp. 180 stopni Celsjusza. Sposób przygotowania CIASTA Z OWOCAMI: Ciasto o smaku śmietankowo-jogurtowym 1000g Jaja 400g Olej 300g Woda 200g Wszystkie składniki wymieszać ubijając przez około 3 minuty na wysokich obrotach, następnie ciasto wyłożyć do foremek jednorazowych lub tradycyjnych posmarowanych tłuszczem i posypanych mąką, włożyć do pieca nagrzanego do temp. 180 stopni Celsjusza i po ok. 10-15 minutach naciąć ciasto wzdłuż środka formy. Temperatura wypieku około 180 stopni Celsjusza, czas 40-50 minut. Po wypieku ciasto można udekorować pudrem dekoracyjnym (polecamy naszą "Białą słodycz") lub lukrem



 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA