Akcesoria
Błonniki
Dodatki funkcjonalne
Koncentraty deserów
Babki piaskowe
Budynie
Ciasta
Dodatki i ozdoby ciast
Galaretki
Kisiele
Kremy do tortów
Polewy
Stabilizatory żelatynowe do śmietany
Koncentraty spożywcze
Lody SOFT
Mąki
Produkty zbożowe
Przyprawy, panierki
Ziarna
szukaj w recepturach
szukaj w produktach
szukaj
Tort motyl
Przyrządzenie ciasta: Połączyć składniki biszkoptu i ubić na puszystą masę (5 - 7 minut). Następnie 1/3 biszkoptu przełożyć do formy torto...

Kakao alkalizowane JB

id# PRV-012121 opakowanie 25 kg  szt.
Cena 430,50zł
Wyśmienite kakao przygotowane z najlepszej jakości ziaren kakaowca. Kakao to składnik wielu wyrobów cukierniczych: tabliczek czekolady, napojów, polew, wiórków czekoladowych, mas czekoladowych, cukierków, ciast i deserów. Kakao oprócz białka i tłuszczu zawiera dwa alkaloidy o działaniu pobudzającym – teobrominę i kofeinę, która występuje w śladowych ilościach. Kakao zawiera również spore ilości tłuszczu oraz minerałów (magnez, potas, fosfor, żelazo).





 drukuj
©2007 Provenda | Designed by PROMEDIA